RASPRODAJA? Vršajević ide kod Roberta Carlosa u Tursku, Pašalić seli u Italiju!

nogometni.net 14. prosinca 2013 0

 Kouassi je najtraženiji igrač na Poljudu, a Hajduk ga neće pustiti ispod 4 milijuna eura

Zimska nogometna tržnica otvara se u siječnju, a na Poljudu od nje puno očekuju. Predsjednik Hajduka Marin Brbić kaže da u klub zasad nije stigla nijedna službena ponuda, ali…

– Očekujemo da će nešto biti, jer imamo usmene upite za igrače, tvrdi Brbić.

Dakle, kako stvari stoje, najzanimljiviji igrači su oni najmlađi. Mario Pašalić bi mogao biti prvo ime zimskog prijelaznog roka. Hajdukov 18-godišnji veznjak prošlog je ljeta u zadnji čas odbio milijun i pol eura vrijednu ponudu Catanije.

Sada se, saznajemo, za Pašalića priprema ponuda iz kluba koji pripada gornjem domu Serie A.

Iz Italije postoji interes za još jednim hajdukovcem. To je Marko Bencun koji je zabljesnuo u drugom dijelu ove sezone pa se potom ozlijedio. Sad je opet u kadru, i njega će skauti talijanskih klubova gledati na utakmicama protiv Rijeke i Dinama.

Inače, najskuplji hajdukovac je Bjelokošćanin Jean Kouassi za kojeg se spominje interes Ajaxa i Basela, a za njega su na Poljudu istaknuli cijenu od 4 milijuna eura.

Što se tiče sigurnih transfera Avdija Vršajević je sve dogovorio s Sivassporom. Čeka se samo objava, ali je sigurno da Vršajević seli u Tursku u siječnju, a tamo ga čeka slavni Brazilac Roberto Carlos koji je trener Sivasspora. Od Vršajevićeva transfera Hajduk bi trebao inkasirati oko 500.000 eura.

 

 

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr

Ostavi svoj odgovor »