Transferni rok počeo: Rakitić najtraženiji, Arsenal potrošač

nogometni.net 3. siječnja 2014 0

Rakitićev ugovor sa Sevillom istječe za 18 mjeseci i gotovo je sigurno da ga u Andaluziji neće odraditi do kraja. Na meti je engleskih velikana te PSG-a…

Zimski prijelazni rok je počeo, a i dalje najviše pozornosti privlači Ivan Rakitić (25). Za hrvatskog reprezentativca u redu stoje Manchester United, Chelsea, Liverpool i PSG.

Rakitićev ugovor sa Sevillom istječe za 18 mjeseci i gotovo je sigurno da ga u Andaluziji neće odraditi do kraja. U 15 prvenstvenih utakmica Raketa je ove sezone zabio sedam golova.

Lov na naslov u Premiershipu, na koji čekaju od 2004. godine, Arsenal bi trebao nastaviti pojačan Dmitrom Berbatovom i Javierom Hernandezom. Kako Berbatovu istječe ugovor na ljeto, Fulham bi trebao prihvatiti “skromnih” dva milijuna eura, jer na ljeto za njega neće dobiti ništa.

Problema ne bi trebalo biti ni oko dolaska Chicharita. Meksikanac je u Moyesovim idejama “debelo” iza Rooneya, Van Persieja i Welbecka. Uostalom, samo je u četiri utakmice ove sezone bio starter. Arsenal je ponudio 15 milijuna eura.

Roman Abramovič zatvorio je “slavinu” i Mourinho će moći dovesti pojačanje, samo ako proda nekog iz vlastitog dvorišta. Odmah su se javili Barcelona i Inter. Barca želi Davida Luiza, Inter Juana Matu.

 

 

Preuzeto sa 24sata.hr

Ostavi svoj odgovor »