Htjeli bi pola Bayerna – Odlazak Mandžukića, Robbena…, se pretvorio u fijasko!

nogometni.net 21. svibnja 2014 0

Glavna nogometna priča u njemačkom Bildu ovoga utorka je prelazak četiri igrača Bayerna u Manchester united. Njemački dnevnik tvrdi kako su Englezi zagrizli za Mandžukića, Robbena, Badstubera i Tonija Kroosa…

Veliki nogometni transfer, ili bolje rečeno popis želja novog menadžera Manchester Uniteda Louisa Van Gaala, pretvorit će se u pravi fijasko, tvrdi Bild. Iako je nasljednik Davida Moyesa trenirao Bayern prije tri godine, a može se reći i da ima zasluge u stvaranju današnje bavarske nogometne mašine, želje mu se neće ostvariti, tvrde Nijemci.

Naime, već mjesecima se na Old Trafordu govori o dovođenju Bayernovih igrača, kao što je primjerice Toni Kross, ali unatoč dolasku bivšeg trenera Bayerna na čelo Uniteda, i navodnih 245 milijuna eura koje će Van Gaal dobiti za pojačanja, klub iz Münchena ne želi poslovati s engleskim nogometnim divom.

Bild tvrdi kako su u Manchesteru ‘pikirali’ sljedeće igrače: Holgera Badstubera, Arjena Robbena, Tonija Kroosa i Marija Mandžukića, ali trenutna situacija im nikako ne ide u prilog.

Badstuber bi trebao ostati u Bayernu jer je klub stao uz njega dok je bio ozlijeđen, dok je u slučaju Robbena bilo kakva pomisao na transfer gotovo nemoguća.

Toni Kroos, koji je i dalje pod ugovorom je dobio savjet da ostane do 2015. godine, a Mandžukić je već odavno na meti Chelseaja, tvrdi Bild.

 

 

Preuzeto sa sportski.net.hr

Ostavi svoj odgovor »