Službeno: Ter Stegen potpisao petogodišnji ugovor s Barcelonom

nogometni.net 22. svibnja 2014 0

Njemački golman Marc-Andre ter Stegen (22) stigao je u četvrtak na Camp Nou i službeno stavio potpis na petogodišnji ugovor s Barcelonom.

Prije nekoliko je dana katalonski nogometni div objavio da je dogovorio transfer dosadašnjeg golmana Borussije Mönchengladbach, a u četvrtak se dogodilo i službeno predstavljanje. Prema pisanju njemačkih i španskih medija, mladi čuvar mreže u ugovoru ima ugrađenu odštetnu klauzulu od 80 miliona eura.

“Barça je početak nove etape moje karijere. Ponosan sam što sam ovdje i što mi je klub ukazao povjerenje. Od samog sam početka znao da će dolazak u ovakav klub biti nešto posebno. Bilo je i drugih ponuda, ali sada nije vrijeme da govorim o tome. Barcelona je oduvijek bila moja prva opcija”, rekao je Ter Stegen koji će na golu zamijeniti Victora Valdesa.

Cijelu dosadašnju karijeru Ter Stegen je proveo u Borussiji Mönchengladbach. Za njemačku reprezentaciju skupio je četiri nastupa, ali se nije našao na popisu igrača koji kandiduju za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

 

 

Preuzeto sa klix.ba

Ostavi svoj odgovor »