Akinfejev primio tragikomičan gol, Keržakov je spasio Rusiju

nogometni.net 18. lipnja 2014 0

Rusija i Južna Koreja odigrali su 1-1 u skupini H na Areni Pantanal. Južna Koreja je povela, a Akinfejev je primio gol kroz ruke. Keržakov spašava Ruse i zabija za bod

Rusija i Južna Koreja zatvorili su prvi dio Svjetskog prvenstva u Brazilu odigravši 1-1 na Areni Pantanal u skupini H. Rusija je nakon 12 godina opet na SP-u, a Južna Koreja stalan je gost, ovo joj je osmo svjetsko prvenstvo u nizu. Zahvaljujući dosta čudnom rasporedu, Meksiko i Brazil već su odigrali dvije utakmice, a igrači Rusije i Južne Koreje tek su se spremali na teren.

Bila je to “uspavanka” u prvom poluvremenu uz nešto bolju igru Južne Koreje i dosta nesigurnosti kod ruskog golmana Akinfejeva. Fabio Capello počeo je utakmice bez Keržakova i Džagoeva koje je uveo u drugom poluvremenu.

Poveli su igrači Južne Koreje. Akinfejev je primio tragikomičan gol. Lopta mu je prošla kroz ruke i završila u mreži u 68. minuti utakmice. Strijelac je K.H. Lee.

No samo šest minuta trajalo je veselje Korejaca. Rusi se vraćaju preko Capellovog džokera Keržakova koji zabija za konačnih 1-1. U prvoj utakmici skupine Belgija je nakon preokreta dobila Alžir 2-1.

 

 

 

Preuzeto sa 24sata.hr

Ostavi svoj odgovor »