Chelsea kupio novo pojačanje za preko 30 milijuna eura! Vida na meti Intera

nogometni.net 29. siječnja 2015 0

Kolumbijski je krilni napadač Juan Cuadrado Fiorentinu zamijenio Chelseajem.

Transfer o kojem se danima nagađalo, ako je vjerovati Gazzetti dello Sport, priveo se kraju.

Kolumbijski je krilni napadač Juan Cuadrado Fiorentinu zamijenio Chelseajem. Londonski je klub za Kolumbijca izdvojio 33,4 milijuna eura, a treneru Montelli na posudbu stiže i 22-godišnji Egipćanin Mohamed Salah. Interes za Grégoryja Sertica pokazala je Sevilla, ali je Bordeaux poručio kako Francuz hrvatskog podrijetla nije na prodaju.

Prema pisanju brojnih talijanskih medija hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida nalazi se na meti talijanskog velikana…

Inter je u potrazi za riješenjima u obrani, a trener Roberto Mancini smanjio je popis kandidata na tri imena. Jedno od njih je i Vida, dok su preostala dvojica Anderson Martins i Rhodolfo.

Gazzetta dello Sport piše da će se klupski čelnici danas sastati s brazilskim klubom Gremiom, za koji uspješno nastupa Rhodolfo. Ukoliko taj dogovor propadne Gazzetta vjeruje da će Inter pogoditi s katarskim klubom El-Jaishom za koji igra Martins. Posljednja opcija u cijeloj toj priči je Vida, čiju igru i požrtvovnost na travnjaku izrazito cijeni trener Mancini.

 

 

Preuzeto sa dnevnik.hr

Ostavi svoj odgovor »