Ispali Everton i Roma

nogometni.net 19. ožujka 2015 0

Roma je na Olimpicu s 3:0 nastradala od Fiorentine. Nesretni vratar Rome poklonio je Fiorentini drugi gol, pokušao je zaustaviti loptu da ne ode u korner, a svojom nespretnom reakcijom samo je asistirao Alonsu koji je lakoćom zabio u praznu mrežu.

Bilo je to u 18. minuti, a devet minuta ranije Rodriguez je zabio za vodstvo u iz jedanaesterca kojeg je morao dva puta izvoditi. Na 3:0 u 22. minuti povisio je Basanta, a da se igrači Rome neće lijepo provesti, pokazali su navijači na tribinama.

“Plačenici, promijeniti profesiju!”, ekspresno su podigli parolu razočarani navijači. Prvenstvo su gotovo sigurno izgubili u duelu s Juventusom, u Kupu su ispali upravo od Fiorentine i sada su im Viole uzele mjeru i u Europskoj ligi. Treba spomenuti da kod gostiju je svih 90 minuta odradio Milan Badelj.

Englezi mogu samo plakati, Everton je nastradao u Kijevu. Nakon što su prvu utakmicu dobili 2:1 u Liverpoolu, u uzvratu je bilo 5:2 za Ukrajince. Premiership više nema predstavnika u Europi. Svi su poispadali i prije četvrtfinala i to je tužna realnost za sve koji vjeruju kako je Premiership najbolja liga svijeta…

 

 

Preuzeto sa sportski.net.hr

Ostavi svoj odgovor »