Tipovi1X2 portal za Klađenje

nogometni.net 19. svibnja 2016 0

tipovi

Portal Tipovi1x2.net okuplja zaljubljenike u sport i klađenje sa prostora Balkana. Sajt je nastao 2009. godine i trenutno je najposećeniji u oblasti sportskog klađenja na ovim prostorima, broji preko 60.000 registrovanih članova, dok Facebook stranica trenutno ima oko 50.000 fanova.

Na ovom mestu vas čekaju mnogobrojne zanimljive nagradne igre, za čije učešće je potrebno samo se besplatno registrovati. U prilici ste da se takmičite sa najboljim tipsterima na ovim prostorima, a za najbolje su obezbeđene i vredne nagrade.

U svakom trenutku možete potražiti pomoć na glavnom chat-u, koji je najčitaniji deo sajta i na kome ćete najbrže doći do željene informacije.

Dostupna je i lista mečeva sa analiziranim tipova, a posebno se izdvaja kategorija INFO tipovi, u kojoj se nalaze mečevi sa veoma jakim informacija, tzv. insajderima, pa ste u prilici svakodnevno da budete informisani o najznačajnijim informacijama vezanim za klađenje.

Posetite stranicu ukoliko želite da budete informisani o najboljim kladioničarskim tipovima, a ako ste spremni možete se uključiti i u nagradna takmičenja.

Ostavi svoj odgovor »