Mogu i bez Džeke: BiH utrpala ‘petardu’, uvjerljivi i Šveđani , Švicarci slavili s minimalnih 1-0

nogometni.net 25. ožujka 2017 0

Bosna i Hercegovina slavila je protiv Gibraltara 5-0 bez svog najboljeg igrača Edina Džeke. Švedska je u skupini A pred 30.000 gledatelja u Stockholmu pobijedili Bjeloruse 4-0

Reprezentacija BiH je u Zenici i bez svog najboljeg igrača Edina Džeke očekivano nadigrala Gibraltar 5-0. Dva je gola postigao Ibišević, a po jedan Vršajević, Bičakčić i Višća. U drugoj utakmici Cipar i Estonija, kod koje Hrvatska u utorak igra prijateljsku utakmicu, odigrali su bez golova 0-0.

Šveđani su pred 30.000 gledatelja u Stockholmu pobijedili Bjeloruse 4-0, s dva pogotka Forsberga i dva nevjerojatna kiksa bjeloruskog golmana Gorbunova, koji je u 49. minuti kod rezultata 1-0 za Švedsku propustio slab udarac Forsberga i kroz ruke i noge, a u 57. minuti je dopustio Bergu da ga nadskoči.

Švedska se s 10 bodova izjednačila s vodećom Francuskom u skupini A, koju večeras čeka dvoboj u Luksemburgu, dok trećeplasirana Nizozemska (7) gostuje kod Bugarske.

U skupini B vodeći Švicarci slavili su u Baselu protiv Latvije s minimalnih 1-0, a jedini pogodak postigao švicarski Hrvat Josip Drmić u 66. minuti. U drugoj utakmici skupine Andora i Farski otoci su igrali 0-0.

 

 

Preuzeto sa 24sata.hr

Ostavi svoj odgovor »