Dobar posao u Vigu: Rashford je zabio golčinu, United slavio

nogometni.net 5. svibnja 2017 0

Manchester United pobijedio je Celtu u Španjolskoj 1-0 golom Marcusa Rashforda u polufinalu Europske lige. Celtu je dugo čuvao čudesni golman Alvarez, ali kod slobodnjaka Rashforda nije mogao ništa

Za Manchester United gostovanje u Celti u bila je jedna od najvažnijih utakmica sezone. City im drži četvrto mjesto s bodom više i daleko boljim rasporedom pa je ‘crvenim vragovima’ Europska liga najbolja šansa za izravan plasman u Ligu prvaka. United je slavio kod Celte u prvoj utakmici polufinala 1-0 golom Marcusa Rashforda.

Mourinho je imao velikih problema s ozljedama, nekako je skrpao sastav koji je dominirao u Vigu. Samo je čudesni golman Sergio Alvarez zaslužan što u prvom dijelu nije bilo dva ili tri nula za goste. Skidao je Alvarez zicere Lindgardu, Mihtarjanu… Na sve je imao odgovor. Ali nije na sjajan slobodnjak Rashforda u drugom poluvremenu.

Sve do 67. minute kada je mladi Rashford pokazao o kakvom je talentu riječ. Namjestio je mladi engleski reprezentativac loptu na 18, 19 metara.

Pogodio je u drugi kut, kut golmana Alvareza koji je trebao bolje reagirati jer ‘golmanska škola’ nalaže kako golman ne smije primiti gol u svoj kut iz slobodnjaka tako lako.

Manchester je prvi dio posla obavio, deveta utakmica zaredom bez poraza u Europskoj ligi i treća gostujuća pobjeda, ali morat će ga dovršiti za tjedan dana na Old Traffordu.

Preuzeto sa 24sata.hr

Ostavi svoj odgovor »