Lukaku za 100 milijuna eura i Rooneya seli iz Evertona u ManU

nogometni.net 9. srpnja 2017 0

Čini se da Chelseajev pokušaj uplitanja u planove Manchester Uniteda za dovođenje Romela Lukakua iz Evertona nije bio uspješan

MUFC je oduševljen što može objaviti kako je s Evertonom dogovorio iznos odštete za Romelua Lukakua, od njegova dolaska dijele nas još samo liječnički pregled i dogovor vezan uz osobnu plaću.

Daljnje obavijesti objavit ćemo kada za to dođe vrijeme, objavio je Manchester United putem svog Twittera.

I Guardian izvještava kako je sve dogovoreno među klubovima, ali i da je 24-godišnji Belgijanac već odradio i liječnički pregled u Los Angelesu, gdje je na odmoru s prijateljem Paulom Pogbom.

Transfer će biti vrijedan nešto manje od 110 milijuna eura, od čega su oko 15 milijuna razni bonusi. Iako povratak Waynea Rooneyja , procijenjenog na oko 12 milijuna eura, u Everton službeno nije dio dogovora za Lukakua, praktički se može uračunati u cijenu.

Chelsea je prije tri godine prodfao Lukakua za 30-ak milijuna eura, a sad je ponuda istog kluba za povratak bila teška oko 85 milijun, što je Mourinho prilično nadmašio.

Lukaku je prošle sezone postigao 25 pogodaka u Premier ligi za Everton i završio je na drugom mjestu ljestvice strijelaca iza Harryja Kanea iz Tottenham Hotspura.

 

Preuzeto sa ezadar.hr

Ostavi svoj odgovor »