NASTAVLJAJU SE SENZACIJE PO EUROPI: Fenjeraši očitali bukvicu Leicesteru i Fulhamu ; Četvrtoligaš očitao nogometnu lekciju slavnom Marseilleu

nogometni.net 7. siječnja 2019 0

U trećem kolu engleskog FA Kupa dogodila su se dva velika iznenađenja

U nedjeljnim utakmicama 3. kola najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, engleskog FA Kupa dogodila su se dva velika iznenađenja u kojima su četvrtoligaši izbacili prvoligaše, Newport County je na svom terenu svladao Leicester City sa 2-1 (1-0), dok je Oldham Athletic kao gost također sa 2-1 (0-0) izbacio Fulham.

Za Newport su pogotke postigli Matt (10.) i Amond (11m – 85.), dok je nadu bivšim prvacima na jedno vrijeme dao Ghezzal (82.). U drugoj utakmici su junaci Oldhama bili Surridge (11m – 76.) i Lang (88.), dok je za Fulham Aleksandar Mitrović promašio jedanaesterac u 84.

Manchester City, pak, nije dopustio nikakvo iznenađenje te je na svom terenu deklasirao drugoligaša Rotherham United sa 7-0 (3-0).

Iz Kupa Francuske stiže još jedan senzacionalan rezultat u trećem kolu

Nakon što je jučer maleni Viry Chatillon, šestoligaš, izbacio Angers, klub koji se nalazi na 15. mjestu prve lige, danas se dogodila još jedna senzacija. Utakmicu trećeg kola odigrali su veliki Marseille i ASF Andrezieux.

Domaćin, koji trenutno igra u četvrtoj ligi, je sa uvjerljivih 2-0 savladao Marseille i prošao u sljedeći krug natjecanja. Andrezieux je rano poveo, nakon što je Ngwabije poentirao u 17. Nakon toga su mreže mirovale sve do 82. minute.

Međutim, umjesto očekivanog izjednačenja favoriziranih gostiju, Millin pogodak odlučio je utakmicu u korist Andrezieuxa i postavio konačnih 2-0.

Preuzeto sa sportski.net.hr

Ostavi svoj odgovor »