Rijeka na Rujevici izgubila od PAOK-a i ostala bez nastupa u Konferencijskoj ligi

nogometni.net 27. kolovoza 2021 0

Rijeka neće ove sezone igrati u Konferencijskoj ligi. U posljednjem je pretkolu u dvije utakmice od njih bio bolji PAOK koji je u dvije utakmice ukupno pobijedio 3:1.

Nakon što je Rijeka iz prve utakmice izvukla 1:1, primivši gol u posljednjim trenucima susreta, na Rujevici je PAOK rutinski odradio posao i slavio 2:0. Grci su u ovoj utakmici pokazali da su, objektivno, jači sastav od Rijeke, pogodili su nekoliko puta okvir gola tijekom utakmice i stvorili puno više prilika od domaćina.

PAOK je na Rujevici stigao do vodstva već u 10. minuti, kad je pogodio El Kaddouri. Marokanac je nekoliko minuta prije pogotka zatresao vratnicu, ali je onda nakon toga iz bolje pozicije bio precizan.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu Rijeka je imala u 37. minuti. Abass je ubacio s desne strane, a Ivan Tomečak je sa 12 metara poslao loptu visoko preko grede.

U 41. minuti su gosti još jednom pogodili gredu zahvaljujući Prskalu koji je vršcima prstiju spriječio Marokanca El Kaddourija da postigne svoj drugi pogodak.

Goran Tomić je pokušao nešto promjenama na poluvremenu, kad je umjesto Vukčevića ubacio Selahija, a umjesto Lepinjice Gnezdu Čerina, međutim do izglednih prilika za pogodak Rijeka jednostavno nije mogla doći.

Kazna je stigla u 80. minuti, kad je Escoval izgubio loptu u kaznenom prostoru, a Austrijanac Thomas Murg lakoćom pogodio mrežu.

Preuzeto sa net.hr/sport

Ostavi svoj odgovor »